Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy tálban keverjük össze a paradicsompürét, a sót, a borsot, az oregánót és a bazsalikomot. A zsemléket hosszában vágjuk ketté. Mindegyikre kenjünk 1-1 evőkanál paradicsompürét, azután szórjuk meg reszelt mozzarellával.
A paprikákból vágjunk ki 12 kört (szem), 12 félkört (a szemek másik része) és 6 vékony csíkot (szájak) késsel vagy körvágóval, és helyezzük őket a zsemlére. Tisztítsuk meg a hagymát, vágjuk 12 csíkra (szemöldökök). Középre tegyük az olajbogyót (orr), és vágjunk az egyik olajbogyóból apró darabokat, egyet-egyet helyezzünk a szemek belsejébe.
10 percre toljuk be a 180°C-ra előmelegített sütőbe.