Receptek Levesek Mentás zöldborsó krémleves

Hozzávalók

1 mk tengeri só
4 dl tej
1 kanál kristálycukor
2 kanál vaj
2 dl tejszín
0.6 kg zöldborsó
1 szál póréhagyma
2 szál mentalevél
3 kanál finomliszt

Leírás

A vajat felolvasztjuk és rárakjuk a karikára vágott póréhagymát. Megpároljuk, majd rászórjuk a borsót és ízesítjük, majd rádobjuk a mentalevelet is. Megszórjuk liszttel és felengedjük vízzel. Finomra vágott petrezselyemzöldet adunk hozzá, majd alaposan leturmixoljuk és kiforraljuk. Tejjel és tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4