Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A füstölt szalonnát kockára vágjuk, zsírját fazékban kiolvasztjuk. A cserkészkolbászt felkarikázzuk, a felszeletelt sonka-szalámit csíkokra metéljük. Mindkettőt a szalonnához adjuk és néhány percig, együtt pirítjuk. A szalonnapörcöt, a sült kolbászt és a pirított felvágottat szűrőkanállal kiszedjük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon, üvegesre pároljuk a megtisztított, kockára vágott vöröshagymát és az összezúzott, vagy présen átnyomott fokhagymát. Meghintjük őrölt köménymaggal és pirospaprikával, majd hozzáadjuk az ízlés szerint kimosott, savanyú káposztát. Felöntjük 2 l vízzel, beledobjuk a babérlevelet és a szemes borsot, majd fedő alatt megfőzzük.