Receptek Desszertek Sütés nélküli Madártej hagyományosan

Hozzávalók

4 darab tojás
1 kanál finomliszt
1 l tej
10 dkg kristálycukor
1 kanál porcukor
1 rúd vanília (vagy 2 cs vaníliás cukor)

Leírás

A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, a liszttel, a vaníliával. Felengedjük a tejjel és gőzre téve, kevergetve, krémmé főzzük. Amikor kihűlt, mély tálba öntjük. A tojások fehérjéből kemény habot verünk és a porcukrot belekeverjük. Vizet forralunk és a habot, evőkanállal beleszaggatjuk. A galuskák mindkét oldalát 1-1 percig főzzük. A krém tetejére tesszük a galuskákat, hűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4