Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Keverjük össze a limoncellót és a citromlevet, és osszuk el 2 tálba. A babapiskóták felét egyenként mártsuk bele az egyik tál limoncellóba, és béleljük ki velük egy 20 cm mély, négyzet alakú, frissentartó fóliával borított tepsi alját. (A megmaradt limoncellót csorgassuk rá a piskótákra, hogy még jobban megpuhuljanak.)
A fagylaltot kanalazzuk egy tálba, és egy kicsit törjük össze. A habcsókokat enyhén zúzzuk össze, majd adjuk a fagylalthoz 3 evőkanál citromkrémmel együtt. Óvatosan forgassuk össze, és simítsuk a keveréket a piskótarétegre (Dolgozzunk gyorsan, mert a fagylalt hamar megolvad).
A maradék babapiskótákat mártsuk a másik tálban lévő limoncellóba, és rendezzük elő őket a fagylalt tetején. Helyezzük a süteményt 2 órára a fagyasztóba, amíg megdermed, majd borítsuk ki, és húzzuk le róla a fóliát
Tálalás előtt kenjük meg a tetejét joghurttal. Csorgassuk rá az utolsó kanál citromkrémet, majd forgassuk bele finoman a joghurtba. (Ha nem fogy el az egész egyszerre, a felét fagyasszuk le rögtön elkészítés után, csomagoljuk fóliába, és tegyük vissza a fagyasztóba.)