Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Langyos tejben futtassuk fel az élesztőt. A lisztet szitáljuk át, aztán a kovásszal, porcukorral, tojássárgájákkal, olvasztott vajjal, citromhéjjal és sóval ízesítve, dagasszuk meg. Letakarva keleszd, duplájára. Átgyúrva, lisztezett deszkán, kisujjnyi vastagra kinyújtjuk, 8 x 8 cm-es négyzetekre. Közepére halmozzunk egy kiskanálnyi lekvárt, tekerjük össze, a végeit az ujjunkkal nyomjuk össze. A maradék margarinnal megkenve, rakjuk a tepsibe. Még egyszer kelesszük meg, majd tegyük előmelegített sütőbe. Süssük szép pirosra. Porcukorral megszórva kínáld.