Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemelleket csíkokra vágom és kevés vajban megsütöm. A maradék vajat, a kukoricaliszttel sárgára pirítom, majd apránként hozzáöntöm a tejet és a tejszínt. Simára keverve, sűrűre főzöm. Közben a zöldségkrémmel, a fehér borssal, a megtisztított és szétzúzott fokhagymával és a finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítem. Ha langyosra hűlt, hozzákeverem a reszelt sajtot és a még fagyos kukoricaszemeket (vagy a levétől leszűrt konzervkukoricát). Végül belekeverem a felvert tojást. Belekeverem a pirított csirkemellet és már tálalom is.