Hozzávalók

2 darab tojás
½ dl tej
30 dkg finomliszt
2 gerezd fokhagyma
60 dkg burgonya
10 dkg vaj
2 dkg élesztő

Leírás

A langyos tejben elkeverjük az élesztőt és a sót, majd felfuttatjuk. Közben az átszitált lisztet és a vajat összemorzsoljuk, hozzáadjuk az áttört, főtt krumplit, a tojást és a felfutott élesztőt. Jól összegyúrjuk, majd 30 percig pihentetjük. Fagyiskanállal kiszaggatjuk, és bő, forró olajban, takaréklángon (hogy a közepe is jól átsülhessen) pirosra sütjük. A felesleges olajat leitatjuk, és a krumplifánkot forrón tálaljuk. Félszáraz, vagy száraz bor illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
15 perc
Italok
2 3 4