Hozzávalók

3 csomag vaníliás cukor
25 dkg tehéntúró
3 darab citrom
3 dl tejszín
3 kanál natúr joghurt
10 dkg kókuszreszelék
3 kanál méz
1 csomag zselatinlap
1 cl málnaszörp

Leírás

A zselatint beáztatjuk langyos vízbe. A tejszínt elkezdjük habbá verni. Ha félig már megkeményedett, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, mézet, vaníliás cukrot. Alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a túrót, a joghurtot és a zselatint. Lassan összedolgozzuk. Egy háztartási fóliával, vagy alufóliával ellátott formába rakjuk és 2-3 órán keresztül dermesztjük. Tálalás előtt, a megmaradt zselatint felfőzzük a szörppel és a mousse alá öntjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4