Hozzávalók

1 kanál kakaópor
25 dkg porcukor
1 tk citromlé
20 dkg margarin
40 dkg kókuszreszelék
1 üveg meggybefőtt
40 dkg háztartási keksz

Leírás

Este a meggybefőttet lecsöpögtetük és lezárható műanyag dobozba tesszük a meggyeket, rumot öntünk rá, annyit, hogy elfedje. Hűtőbe tesszük. Másnap egy nagy tálba öntjük a kekszport, rászitáljuk a kakaót és a porcukrot, hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Kézzel beledolgozzuk a megpuhított margarint. Hozzáöntjük a tejet és a lekvárt, folyamatosan gyúrjuk kézzel. Elővesszük a rumba áztatott meggyet, a rumból 6 evőkanálnyit a masszába keverünk. Minél vékonyabb korongot nyomunk a masszából, közepébe egy vagy egy fél meggyet helyezünk és beborítjuk. Kókuszreszelékbe forgatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4