Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Este a meggybefőttet lecsöpögtetük és lezárható műanyag dobozba tesszük a meggyeket, rumot öntünk rá, annyit, hogy elfedje. Hűtőbe tesszük. Másnap egy nagy tálba öntjük a kekszport, rászitáljuk a kakaót és a porcukrot, hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Kézzel beledolgozzuk a megpuhított margarint. Hozzáöntjük a tejet és a lekvárt, folyamatosan gyúrjuk kézzel. Elővesszük a rumba áztatott meggyet, a rumból 6 evőkanálnyit a masszába keverünk. Minél vékonyabb korongot nyomunk a masszából, közepébe egy vagy egy fél meggyet helyezünk és beborítjuk. Kókuszreszelékbe forgatjuk.