Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra. Vágjuk le a kenyér tetejét.
Óvatosan szedjük ki a kenyér belsejét és vágjuk kisebb darabokra.
Vágjuk kockára a bacont és süssük aranybarnára 5-7 perc alatt. Tegyük egy kisebb tálba, a zsírját hagyjuk a serpenyőben.
Kockázzuk fel a hagymát és a paprikát.
Keverjük össze egy nagyobb tálban a főzőkrémet és a sajtokat.
Adjuk hozzá a hagymát, bacont, paprikát, egy csipet sót és oregánót. Jól keverjük össze.
Tegyük a kenyeret sütőpapírral bélelt tepsire. A bacon megmaradt zsírjával kenjük meg a kenyeret kívül-belül.
Süssük 25 percig, majd öntsük rá a sajtot. A kenyérdarabokra öntsünk olívaolajat és szórjuk meg oregánóval.
Tegyük a kenyérdarabokat a kenyér belsejébe, majd tegyük vissza az egész kenyeret sülni 10-15 percre.
Hagyjuk kihűlni, végül tálaljuk.