Hozzávalók

3 darab tojás
25 dkg finomliszt
1 csomag sütőpor
25 dkg kristálycukor
30 dkg alma (kockázott)
2 mk őrölt fahéj
3 kanál kakaópor
1 marék mazsola

Leírás

A tepsit fóliával kibéleljük, sűrűn lerakjuk a kockázott almát és a következő masszát öntjük rá: 25 dkg cukrot, 3 egész tojással, 2 kávéskanál fahéjjal habosra kavarunk. 25 dkg lisztet, 1 sütőport és 3 evőkanál kakaót adunk hozzá. Ezt a masszát ráöntjük az almára és ha félig megsült, vágott dióval, vagy mazsolával megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4