Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Serpenyőben, kevés olajon üvegesre pirítom az egyik apróra vágott vöröshagymát. Ebbe teszem a hosszú csíkokra vágott csirkemellet, majd felöntöm vízzel. Amíg a csirkemell fő a serpenyőben, hosszú, vékony csíkokra vágom a sárgarépát, apróra a fokhagymát és vékony szeletekre a paradicsomot. Először a fokhagymát, a paradicsomot, a sót, a tejszínt és a kakukkfüvet, majd pedig az egészet ellepő sárgarépát keverem hozzá finoman. Az egészet 5-10 percig főzöm még, amíg a víz elpárolog, a répás csirkéről. Pirítom még egy kicsit, majd elkeverem vele a finomra szelt másik fej vöröshagymát. Ezt követően, azonnal leveszem a tűzről. Egyedi, pikáns íze lesz így az ételnek, amelyet én legtöbbször ezüstrizzsel fogyasztok.