Receptek Főételek Hal Kapros kukoricás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 kanál citromlé
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 csipet szárított kapor
60 dkg halfilé
3 kanál finomliszt

Leírás

A halfilét kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, és vajon megfuttatjuk. Rárakjuk a kockára vágott halat, és fehéredésig pároljuk. Ha kifehéredett, akkor hozzáadjuk a fűszereket, elkeverjük, megszórjuk liszttel. Felengedjük vízzel, és kiforraljuk. Beleszórjuk a kukoricát, és tejszínnel dúsítjuk. Rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3