Receptek Főételek Hal Kapros kukoricás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 kanál citromlé
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
1 csipet szárított kapor
60 dkg halfilé
3 kanál finomliszt

Leírás

A halfilét kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, és vajon megfuttatjuk. Rárakjuk a kockára vágott halat, és fehéredésig pároljuk. Ha kifehéredett, akkor hozzáadjuk a fűszereket, elkeverjük, megszórjuk liszttel. Felengedjük vízzel, és kiforraljuk. Beleszórjuk a kukoricát, és tejszínnel dúsítjuk. Rizzsel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4