Receptek Főételek Húsos ételek Kacsacomb majorannával és párolt gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl víz
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított majoranna
40 dkg konzerv ananász
40 dkg fehér szőlő
4 darab kacsacomb
40 dkg nektarin
1 csipet ételízesítő

Leírás

A kacsacombokat bedörzsöljük a fűszerekkel és olajozott tepsibe rakjuk. Megszórjuk a felaprított hagymával, öntünk rá vizet és lefedjük alufóliával. Előmelegített sütőben, 160 fokon sütjük. Ha már puha a hús, levesszük a fóliát és emeljük a hőfokot 180 fokra, majd szép pirosra sütjük a combokat. A vajat felmelegítjük és rászórjuk az előkészített gyümölcsöket. Mézzel és fahéjjal ízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4