Receptek Főételek Húsos ételek Kacsacomb majorannával és párolt gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl víz
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított majoranna
40 dkg konzerv ananász
40 dkg fehér szőlő
4 darab kacsacomb
40 dkg nektarin
1 csipet ételízesítő

Leírás

A kacsacombokat bedörzsöljük a fűszerekkel és olajozott tepsibe rakjuk. Megszórjuk a felaprított hagymával, öntünk rá vizet és lefedjük alufóliával. Előmelegített sütőben, 160 fokon sütjük. Ha már puha a hús, levesszük a fóliát és emeljük a hőfokot 180 fokra, majd szép pirosra sütjük a combokat. A vajat felmelegítjük és rászórjuk az előkészített gyümölcsöket. Mézzel és fahéjjal ízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4