Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tegyük a szoba-hőmérsékletű vajat egy keverőtálba, majd mixerrel keverjük tíz percig, míg könnyű és habos nem lesz. Szórjuk hozzá a barna cukrot, a reszelt citromhéjat, és a vaníliás cukrot, majd habosítsuk további tíz percig. Egyenként üssük bele a tojásokat, mindegyikkel jól keverjük össze, majd kanalazzuk hozzá a joghurtot. Egy kis tálba, mérjük ki a lisztet, szórjuk rá a sütőport, darált mandulát és a sót. Kanállal keverjük össze, majd dolgozzuk a masszához. Béleljünk ki sütőpapírral egy körülbelül 30 x 20 centis tepsit, majd öntsük bele a tésztát. Kanállal egyengessük el simára a tetejét, majd osszuk el a felületén a félbevágott és kimagozott sárgabarackokat. Csorgassuk meg a tetejét mézzel és szórjuk meg szeletelt mandulával. Tegyük előmelegített sütőbe és 160 fokon süssük, 35-40 percen keresztül. Ha elkészült, hagyjuk kissé kihűlni, majd vágjuk kockákra. Szeder-, vagy áfonyaszemekkel dekorálhatjuk, mellé mézzel elkevert joghurtot kínáljunk.