Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojás kivételével, minden hozzávalót egy tálban összemorzsolunk. Fontos, hogy a margarin szoba hőmérsékletű legyen. A kezünk melegétől is fog még lágyulni. Hozzáadjuk a tojást is, majd tésztává gyúrjuk. Ha nem áll össze a tészta, akkor tehetünk bele még egy tojás sárgáját. Ha nagyon "nyúlós" lenne a tészta, akkor pedig lisztet tegyünk még hozzá, és tegyük be a hűtőbe, 15 percre. Lisztezett deszkán, kb. 5 mm vastagra nyújtjuk a tésztát, és nagyobb átmérőjű pogácsaszaggatóval, vagy pohárral korongokat szúrunk ki belőle. Sütőpapírral fedett tepsire tesszük, és 180 fokos sütőben, aranybarnára sütjük őket. Megvárjuk, amíg kihűlnek, és a lekvárral 2 korongot összeragasztunk. A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, és étolajjal hígítjuk, majd megmártjuk benne az összetapasztott korongokat. Sütőpapírra, vagy sütőrácsra tesszük az islereket, és dekorálhatjuk őket, tetszés szerint.