Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy kis tálban keverjük össze az apróra vágott fokhagymát, a rozmaringot, a kakukkfüvet, 1 evőkanál olívaolajat, a sót, a fekete borsot, a vörösbort és a Worcester szószt. Ezzel a keverékkel alaposan kenjük meg a bárányt, majd kötözzük át egy madzaggal.
Tegyük a feldarabolt burgonyákat egy hőálló edénybe, öntsünk rájuk olívaolajat, sózzuk meg, és helyezzük a közepére a húst.
190°C-ra előmelegített sütőben kb. 1 órán át süssük.
Hámozzuk meg a spárgát, és tegyük 3 percre lobogó, sós vízbe. Ezután helyezzük át jeges vízbe (így roppanós marad). Csepegtessük le, és tartsuk melegen.
Hevítsünk fel egy kevés olajat serpenyőben, majd adjuk hozzá az apróra vágott újhagymát, a spárgát és a vajat. Fűszerezzük sóval és borssal. Süssük néhány percig, amíg a spárga meg nem puhul. Gazdagítsuk a mogyoróval és a fenyőmaggal, így kínáljuk a hús mellé.