Receptek Előételek Hideg előételek Húsvéti sonkatekercs

Hozzávalók

2 csipet tengeri só
1 dl tejföl
20 szelet sonka
kanál ecetes torma
1 tk mustár
2 doboz krémsajt
1 doboz krémsajt

Leírás

A sajtkrémeket összekeverjük, tejszínnel lazítjuk. A tejföllel, a mustárral, ízlés szerinti őrölt fehér borssal, sóval fűszerezzük. Kiterítünk 10 db sonkaszeletet. Habzsákba kanalazzuk a sajtkrém felét, és a sonkaszeletek szélére csíkokat húzunk. Feltekerjük őket és tányérra helyezzük. Friss vagy majonézes salátával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4