Receptek Levesek Húsleves gazdagon

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

3 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

1 fej vöröshagyma

1 darab burgonya

2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

5 szem Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 darab sárgarépa

2 darab babérlevél

1 darab fehérrépa

1 darab zellergumó (kicsi)

60 dkg marhahús (marhalábszár)

60 dkg marhacsont

Leírás

A húst a hártyáitól megszabadítjuk, majd kisebb kockákra vágjuk. A csontot folyó vízzel lemossuk. A zöldségeket megtisztítjuk, szintén kisebb kockákra vágjuk, a konzerveket lecsepegtetjük. Egy nagy fazékban felforrósítjuk az olajat és a húst barnára pirítjuk benne, majd 2,5 liter vízzel felengedjük és hozzátesszük a csontot, a babérlevelet, a borsot meg a hagymát és a zöldségeket. Lefedve, kis lángon, 2 órán át főzzük. Utána a csontot kivesszük, a leves tetején lévő habot és zsírt óvatosan leszedjük. A levest átszűrjük és külön kifőtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4