Receptek Levesek Húsleves gazdagon

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 darab burgonya
2 kanál étolaj
5 szem őrölt fekete bors
2 darab sárgarépa
2 darab babérlevél
1 darab fehérrépa
1 darab zellergumó (kicsi)
60 dkg marhalábszár
60 dkg marhacsont

Leírás

A húst a hártyáitól megszabadítjuk, majd kisebb kockákra vágjuk. A csontot folyó vízzel lemossuk. A zöldségeket megtisztítjuk, szintén kisebb kockákra vágjuk, a konzerveket lecsepegtetjük. Egy nagy fazékban felforrósítjuk az olajat és a húst barnára pirítjuk benne, majd 2,5 liter vízzel felengedjük és hozzátesszük a csontot, a babérlevelet, a borsot meg a hagymát és a zöldségeket. Lefedve, kis lángon, 2 órán át főzzük. Utána a csontot kivesszük, a leves tetején lévő habot és zsírt óvatosan leszedjük. A levest átszűrjük és külön kifőtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4