Receptek Levesek Hűsítő céklaleves

Hozzávalók

4 darab tojás (kemény, főzött)
1 kanál finomliszt
1 tk kristálycukor
1 dl tejföl
1 kanál extra szűz olívaolaj
4 darab cékla
1 darab húsleveskocka

Leírás

A céklát lereszeljük, és olajon kb 10 percig csipetnyi sóval pároljuk. Felöntjük kb 1 l vízzel, hozzáadjuk az erőleveskockát és ízesítjük köménymaggal, borssal. Közben a tojásokat keményre főzzük, és csíkokra vágjuk. A levest tejföl és liszt keverékével besűrítjük, ecettel és cukorral ízesítjük. Betétnek beletesszük a tojásokat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4