Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy lábasban felolvasztjuk a vajat, mézet és a cukrot, majd hagyjuk kihűlni. A lisztet, sütőport, szódabikarbónát és a fűszereket összekeverjük, egy másik tálban. A kihűlt, mézes masszában elkeverünk egy egész tojást, majd ezután a lisztes keverékkel összedolgozzuk. Legalább 1 órára hidegre tesszük. Sütőpapírral kibélelünk sütőlemezeket, vagy tepsiket. A tésztát 3 mm vastagságúra nyújtjuk, lisztezett felületen, és különböző formákkal kiszúrjuk. A sütőlemezekre helyezzük, kissé tágasan, hogy ne nőjenek össze. 200 °C -ra előmelegített sütőben, 7-8 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, sütés után. Díszíthetjük cukormázzal, amit porcukorból és egy tojásfehérjéből verünk habbá. A habzsákból rányomjuk a díszítést a figurákra, és hagyjuk megszáradni.