Receptek Főételek Hal Harcsafilé roston

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
3 gerezd fokhagyma
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
2 fej vöröshagyma
2 darab cukkini
1 darab padlizsán
2 darab kaliforniai paprika
2 kk friss gyömbér
1 kk őrölt szerecsendió
2 darab sárgarépa
1 marék friss rozmaring
80 dkg harcsafilé

Leírás

A halfilét szeletekre vágjuk, és sózzuk, citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk. A zöldségeket csíkokra vágjuk, és kevés olívaolajon megpirítjuk, a zöldfűszerekkel. Egy másik serpenyőben felmelegítjük a vajat, és megsütjük benne a harcsaszeleteket. Tálaláskor, a zöldséghalomra rakjuk a sült halszeleteket.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4