Receptek Levesek Gulyásleves

Hozzávalók

4 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 kg burgonya
5 darab sárgarépa
2 dl száraz vörösbor
15 dkg zsír
1 kanál őrölt pirospaprika
7 darab petrezselyemgyökér
1 darab zellergumó
70 dkg sertéscomb
1 tubus gulyáskrém

Leírás

A vöröshagymát felaprítom, a zsíron megdinsztelem pirosodásig, majd rárakom a felkockázott húst. Mikor fehér kérget kap, ráteszem a pirospaprikát, borsot, majoránnát, köményt, a tubus gulyáskrémet, a zöldségféléket, felöntöm vízzel és párolom. Mikor már kezd puhulni a hús, ráteszem a fokhagymát, a bort, a burgonyát. Megkóstolom, és ha még szükséges, sózom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4