Receptek Levesek Gulyásleves

Hozzávalók

4 gerezd fokhagyma

2 fej vöröshagyma

1 kg burgonya

5 darab sárgarépa

2 dl vörösbor

15 dkg zsír

1 kanál pirospaprika

7 darab zöldség

1 darab zellergumó

70 dkg sertéshús (comb)

1 tubus gulyáskrém

Leírás

A vöröshagymát felaprítom, a zsíron megdinsztelem pirosodásig, majd rárakom a felkockázott húst. Mikor fehér kérget kap, ráteszem a pirospaprikát, borsot, majoránnát, köményt, a tubus gulyáskrémet, a zöldségféléket, felöntöm vízzel és párolom. Mikor már kezd puhulni a hús, ráteszem a fokhagymát, a bort, a burgonyát. Megkóstolom, és ha még szükséges, sózom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4