Receptek Levesek Görög gyümölcsleves 2

Hozzávalók

5 dl tej
1 tasak vaníliás cukor
5 kanál kristálycukor
1 dl tejszín
20 dkg meggybefőtt (főtt, áttörve)
10 dkg őszibarack befőtt
1 dl málnaszörp
10 dkg ribizli
10 dkg konzerv ananász

Leírás

A gyümölcsöket tetszőlegesen felaprítjuk és egy tálba rakjuk. Rászórjuk a cukrot és a vaníliás cukrot. Elkeverjük a szörppel és a tejjel, végül a tejszínnel. Alaposan összekeverjük és hűtőbe rakjuk, 2-3 órára. Tejszínhabbal tálalhatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4