Receptek Főételek Húsos ételek Gombás csirkefasírt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
2 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
30 dkg zsemlemorzsa
1 csokor friss petrezselyem
4 darab csirkemell
20 dkg csiperkegomba
2 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
10 dkg finomliszt
3 darab zsemle

Leírás

A csirkemellfiléket bőrükkel és a gombával együtt, kétszer ledaráljuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót, és alaposan összegyúrjuk. Vizes kézzel, kis gombócokat formálunk belőle. Lisztben megforgatjuk, majd tojásba és zsemlemorzsába. Forró olajban, pirosra sütjük. (Hidegen is finom.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4