Receptek Levesek Gombaleves szalonnával

Hozzávalók

20 g finomliszt
l víz
2 dl tejföl
1 gerezd fokhagyma
150 g burgonya
20 dkg vegyes zöldség
150 g csiperkegomba
30 g füstölt szalonna

Leírás

A felszeletelt gombát és a kockára vágott burgonyát, egy babérlevéllel együtt a vízben megfőzzük. Kockára vágott, megolvasztott szalonnával, világos rántást készítünk, majd hozzáadjuk a reszelt fokhagymát. Kicsit pirítjuk, majd berántjuk vele a levest. Megborsozzuk, végül a liszttel elhabart tejfölt adjuk hozzá és felfőzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4