Receptek Levesek Gombakrémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
1 csipet majoranna
250 g csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
100 g vargánya gomba

Leírás

A hagymát finomra vágjuk, és vajon megpirítjuk. Rászórjuk az apróra vágott gombát, és alaposan fűszerezzük. Alaposan megpároljuk, majd megszórjuk liszttel, és felöntjük forró vízzel. Kiforraljuk, majd leturmixoljuk, és átszűrjük. Tejszínnel dúsítjuk, tálalás előtt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4