Receptek Főételek Hal Fokhagymás pisztráng sütőtökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
20 dkg vaj
1 késhegynyi chili paprika
2 kanál méz
1 kg sütőtök
2 darab pisztráng
1 fej fokhagyma

Leírás

A pisztrángokat szeletekre vágjuk és sózzuk, valamint fokhagymával bedörzsöljük és állni hagyjuk. A sütőtököt félbe vágjuk és kimagozzuk. Lehántjuk a héját és kockára vágjuk. Forró, sós vízben leforrázzuk, vagy párolóedényben is megpárolhatjuk. Két serpenyőben is vajat melegítünk, az egyikbe sütjük a halat, a másikba átpároljuk a félig megfőzött sütőtököt. A sütőtökre chilit és mézet tegyünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4