Receptek Főételek Hal Fogas roston gombamártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál finomliszt
20 dkg vaj (5 dkg a raguba)
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csipet szárított kakukkfű
30 dkg csiperkegomba
80 dkg halfilé
1 csomag penne
1 csipet friss petrezselyem

Leírás

A halfilét vágjuk fel 3 ujjnyi darabokra, és sózzuk meg, majd dörzsöljünk rá citromlevet. A gombát aprítsuk fel, a hagymát vágjuk finomra. Vajon pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a gombát, és a fűszerekkel együtt, pirítsuk meg. Közben főzzük ki a tésztát, sós, forró vízben. Ha a gomba lepirult, szórjuk meg liszttel, keverjük el, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, majd tejszínnel dúsítsuk, de végezzünk hőkiegyenlítést! A maradék vajat melegítsük fel egy serpenyőben, és süssük meg benne a halszeleteket. Tálaláskor, a penne mellé rakjuk a halszeleteket, és locsoljuk meg a gombamártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4