Receptek Főételek Húsos ételek Feta sajtos tejszínes pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál extra szűz olívaolaj
5 dkg sárgarépa
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
15 dkg feta sajt
2 dl főzőtejszín
10 dkg kukorica
60 dkg pulykamell
3 kanál finomliszt

Leírás

A pulykamellet (lehet csirkemell is) nagyobb kockákra vágom, az olívaolajon hirtelen megpirítom, sóval, borssal, oreganóval fűszerezem. Rászórom a zöldségeket, és fedő alatt párolom puhára, majd megszórom liszttel. Felengedem vízzel, és kiforralom. A fetát villával összetöröm, és belekeverem a főzőtejszínbe. Ezután nyakon öntöm a ragut, és visszaforralom mártás sűrűségűre. Rizzsel, vagy tésztával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4