Hozzávalók

80 dkg burgonya
20 dkg bacon szalonna
4 darab tojás
1 csokor metélőhagyma
1 adag

Elkészítés

1

A bacont és a megmosott, meghámozott burgonyát kockára vágjuk.

2

Forró serpenyőben zsírjára sütjük a bacont. Hozzáadjuk a burgonyát, ezt pirosra pirítjuk a szalonnazsírban.

3

Beleütjük a tojásokat, lefedjük és tovább sütjük, amíg a fehérje megszilárdul. Cheddart reszelünk rá, és megvárjuk, amíg a sajt megolvad.

4

Tálalás előtt az egész ételt megszórjuk apróra vágott snidlinggel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4