Hozzávalók

10 dkg vaj
8 dkg kakaó
15 dkg porcukor
1 csomag babapiskóta
4 darab tojás
15 dkg dió

Leírás

A formát kibélelem, rumos tejben áztatott babapiskótával. 15 dkg darált diót, 15 dkg porcukrot, 10 dkg vajat, 4 tojás sárgáját habosra keverek. Ezután hozzákeverek 5 dkg kakaót. A 4 tojás fehérjét kemény habnak felverem, és óvatosan a krémhez teszem. Beleöntöm a formába, és a tetejét rumos piskótával befedem. 1 óráig, a mélyhűtőbe teszem. Kiborítom, és tejszínhabbal, valamint kakaóporral díszítem.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4