Hozzávalók

6 darab tojás
4 kanál kristálycukor
2 dl tejszín
5 dkg kakaópor
2 csomag babapiskóta
1 darab vaníliarúd
40 dkg eper
50 dkg mascarpone
1 dl rum

Leírás

A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját cukorral felhabosítjuk, majd hozzáadjuk a mascarponét. Kikaparjuk a vaníliát és ezt is hozzáadjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, és a habhoz keverjük. A tojások fehérjét felverjük cukorral, majd a krémhez adjuk, ezzel a krém készen is van. A kávéhoz hozzáadjuk a fehér rumot, és elkezdjük áztatni a babapiskótákat. Rétegeljük, egy sor piskóta, egy sor krém, egy sor eper, egy sor kakaó. A végén, a kakaóra rászórjuk a maradék epret.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4