Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tedd az összes hozzávalót (a magok kivételével) egy nagy keverőtálba 450 ml hideg vízzel, és fakanállal keverd jól össze. Szórd a magok nagy részét a tetejére, fedd le a tálat, és tedd a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap reggel melegítsd elő a sütőt 220 °C-ra (légkeveréses 200 °C). Bélelj ki két nagy tepsit sütőpapírral. Dolgozd a magokat a tésztába, majd kanállal adagolj 12 halmot a tésztából a tepsikre, mindig 6-6 darabot, és hagyj közöttük minél több helyet.
Süsd 25–30 percig, amíg aranybarna és ropogós nem lesz, és az alja kongó hangot ad, ha megkopogtatod. Hagyd kihűlni, mielőtt fogyasztod.