Csicseriborsós-zabpelyhes keksz

Hozzávalók

1 csésze csicseriborsó

1 teáskanál fekete szezámmag

1 teáskanál sütőpor

½ teáskanál só

1 teáskanál olvasztott kókuszolaj

40ml víz

Elkészítés

 alt=
1

Melegítsük a sütőt 200 fokra. Keverjük össze a csicseriborsót, a szezámmagot, a sütőport és a sajtot egy tálkában. 

 alt=
2

Fokozatosan adjunk hozzá vizet és kókuszolajat.

 alt=
3

Tegyük a masszát két sütőlap közé, majd nyújtsuk vékony tésztává.

 alt=
4

Vágjuk a tésztát négyzetekre és süssük 20 perc alatt ropogósra.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4