Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst enyhén kiklopfoljuk, lisztben átforgatjuk és kevés olajban megsütjük. A karfiolokat rózsáira szedjük és átmossuk. Elkészítjük a mártást: A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet, majd a tejet hozzáöntjük. Átforraljuk, sózzuk és szerecsendióval fűszerezzük. A tűzről levéve hűlni hagyjuk. Azt követően hozzáöntjük a tejszínt és az elkevert tojássárgáját hozzáöntjük, majd elkeverjük. A tepsi aljára öntünk egy keveset a mártásból, majd rátesszük a kisütött hússzeleteket. Ráhelyezzük a karfiolrózsákat, majd leöntjük az egészet a mártással. Rászórjuk a reszelt sajtot és a tetejére zsemlemorzsát. Közepes hőfokon, a sütőben pirosra sütjük.