Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a porcukrot és a sütőport, majd a tejjel és a tojással meggyúrjuk. 6 kis cipóra osztjuk. A cipókat egyenként, tepsi nagyságúra kinyújtjuk, és a tepsi alsó felén, vagy szél nélküli sütőlemezen, világossárgára sütjük. (Süthetünk belőle egyforma kerek tortalapokat is.) A lapokat kihűlés után, krémmel töltjük meg. A tejből, lisztből, kakaóból a vaníliával sűrű pépet fűzünk és kihűtjük. A vajat (fele lehet tejes margarin), a porcukorral habosra keverjük, a kihűlt pépet apránként hozzáadjuk, és azzal még jól elkeverjük. A tetejét is ezzel vonjuk be. Leboríthatjuk 15 dkg cukorból pirított, olajos tányérra öntött, kemény cukorlappal is. Tetszés szerinti szeletekre vágjuk, a szeleteket akkor jelöljük meg késsel a cukorlapon, amikor még nem merevedtek meg.