Hozzávalók

1 darab tojás
3 kanál tejföl
3 kanál étolaj
1 kg alma
20 dkg porcukor
1 kk őrölt fahéj
30 dkg dió
1 csomag réteslap
1 kk őrölt szegfűszeg

Leírás

Az almát reszeljük le, és pároljuk meg a fűszerekkel. Ha teljesen elfőtte a levét, akkor adjuk hozzá a darált diót, és alaposan dolgozzuk össze. A réteslapokat hajtogassuk ki, majd locsoljuk meg tejföllel és olajjal. Rakjuk egymásra, és egy vizezett konyharuhára emeljük rá őket. Rakjuk rá a tölteléket, és szorosan csavarjuk fel. Kenjük le tojással, és előmelegített sütőben, 180 fokon süssük meg.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4