Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk apróra a mogyoróhagymát, a fokhagymát zúzzuk össze és pirítsuk meg olajban.
Forgassuk össze a darált húst a fokhagymával, a mogyoróhagymával, a zsemlemorzsával, a tojássárgájával, a mozzarellával és az apróra vágott petrezselyemmel. Ízesítsük sóval, borssal.
Vágjuk le a paradicsomok tetejét és vájjuk ki a közepét.
Fordítsuk le a paradicsomokat, hogy a maradék gyümölcslé is kicsöpögjön belőlük.
Töltsük meg darált hússal, tegyük rá a levágott tetejét és süssük 180 °C-on 30-40 percig.
Süssük meg az apróra vágott hagymát olajban, adjunk hozzá paradicsomot, paradicsomszószt, majd főzzük puhára. Ízesítsük sóval, borssal.
Tálaljuk paradicsomszósszal és friss kenyérrel. Díszítsük bazsalikommal.