Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab paradicsom
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 fej vöröshagyma
1 kg cukkini
2 kanál őrölt pirospaprika
6 darab zöldpaprika
1 szál parasztkolbász

Leírás

A hagymát meghámozzuk, felvágjuk, csakúgy mint a paprikát. Sóval, meghintjük és 1 dl olajon, aranysárgára pirítjuk. A paradicsomot forró vízbe mártva, meghámozzuk és felaprítva, a paprikához és a hagymához adjuk. Lefedve megpároljuk. A cukkinit meghámozzuk, kettévágjuk, a magját eltávolítjuk (ha fiatal a cukkini akkor a magozás nem szükséges) és hasábokra vágjuk. Ezt is a zöldségekhez keverjük. Egy deci vizet öntünk alá és fedő alatt, tovább pároljuk. Mikor zsírjára pirul, fűszerezzük és tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4