Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csülköt addig főzőm, míg el nem válik a csontól. Lehet a vízbe tenni babérlevelet, egész borsot. Lisztből, élesztővel és vízzel kenyértésztát készítek. Langyos helyen megkelesztem. Mikor megfőtt a csülök, jól megszárítom, hogy ne legyen vizes. Ha megkelt a tészta, kicsit kinyújtom, majd a csülköt belecsomagolom. Hagyom kelni még egy 1/2 órát. A tészta sütési ideje, kb. 50 perc, szép piros legyen a cipó. Tálalás: Felszelem a tésztát. Tormával, paprikával, paradicsommal kínálom. Mindenkinek sok sikert és jó étvágyat kívánok!