Receptek Levesek Csontleves

Hozzávalók

1 tk tengeri só
1 fej fokhagyma
1 marék őrölt fekete bors
½ kg sárgarépa
1 fej vöröshagyma
1 csokor friss petrezselyem
10 dkg zellergumó
0.3 kg fehérrépa
1 kanál ételízesítő
1 darab friss gyömbér
0.2 kg karalábé
1 kg marha csont

Leírás

Forrázás után, hideg vízzel tesszük fel a csontot. Ha felfőtt, habját leszedjük szűrőkanállal, megsózzuk. Bezöldségeljük a megtisztított és cikkekre vágott, vegyes zöldséggel, hagymával, fokhagymával, karalábéval, kelkáposztával és paradicsommal. Egész borsot és kis darabka gyömbért teszünk bele, majd amikor mindezzel ismét felfőtt, szép lassú forralás mellett, 3 óra hosszáig főzzük. Leszűrjük, és a húsleveshez hasonlóan, betétekkel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
30 perc
Előételek
2 3 4