Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirke máját, szívét és zúzáját megtisztítjuk, lehártyázzuk, majd hideg vízben megmossuk. A szívet és a zúzát különrakjuk a májtól. A belsőségeket kockákra vágjuk, a májra vizet öntünk, hogy ne barnuljon meg. A hagymát, kevés olajban vagy zsírban világosra pirítjuk, majd rátesszük a szívet és a zúzát. Borral meglocsoljuk és felöntjük vízzel. Amikor felforrt, körülbelül 2 deci húslevest és 2 dl tejszínt teszünk hozzá. Sóval, kakukkfűvel, rozmaringgal, ízlés szerint fűszerezzük és lefedve, puhára pároljuk. Ha nagyon elforrta a levét, forró húslevessel vagy forró vízzel pótoljuk. Mielőtt teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a májdarabokat és frissen őrölt borssal, készre főzzük. Közben a spagettit, sós, olajos vízben megfőzzük és leszűrjük. A tésztát előmelegített tányérra helyezzük, rárakjuk az elkészített csirkemájas spagettit és megszórjuk reszelt sajttal.