Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb meggyraguval

Hozzávalók

10 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fahéj
2 darab húsleveskocka
1 csokor friss petrezselyem
1 üveg meggybefőtt
2 kanál keményítő
1 csipet őrölt szegfűszeg
4 darab csirkecomb filé

Leírás

A combokat egy mélyebb tepsibe, jénaiba tesszük. A félbevágott, meghámozott hagymát rátesszük, majd rámorzsoljuk a leveskockákat. Letakarjuk alufóliával, majd közepes lángon, egy és háromnegyed órát sütjük. Levesszük a fóliát, rászórjuk az apróra vágott petrezselymet, és negyed óra alatt, pirosra sütjük. Közben a meggyet lecsepegtetjük, és vajon átpároljuk, a fűszerekkel. Felöntjük kevés vízzel, majd ha forr, akkor keményítővel sűrítjük. Tálaláskor a sült combokat bevonjuk, a mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3