Receptek Főételek Húsos ételek Csípős csirkeragu

Hozzávalók

2 csipet tengeri só
1 kk kristálycukor
3 gerezd fokhagyma
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 kg csirkemell
1 csipet chili paprika
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 darab babérlevél
2 kk ételízesítő
dl paradicsomlé

Leírás

A csirkemellet csíkokra vágjuk, és forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kukoricát, és alaposan fűszerezzük. Ezután a paradicsompürével lepirítjuk, és felöntjük csontlével. Alaposan kiforraljuk, és rizzsel vagy tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4